Açıklanan Ticaret Sicil Gazetesi Makedonca Yeminli Tercüme Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Almanca’dan Türkçe’ye evet da tersi yönde yeminli ya da noter onaylı olarak tercüme edilmesini istek ettiğiniz tüm evrak ve dosyalarınız, vadiında kompetan ve noter yeminli almanca tercümanlarımız aracılığıyla tercüme edilmekte, son okuma ve uygunluk kontrollerine yayımcı tutulduktan sonra cihetınıza iletilmektedir.

7 ruz 24 zaman boyunca iş vererek acil tercüme ustalıklemleriniz bağırsakin bile yardımcı oluyoruz. İstediğiniz saatte bizlere ulaşarak tercüme yaptırabilir ve emekleminizin durumunu sorgulayabilirsiniz.

Şehir dışında iseniz veya iş durumunuz yüz büromuza gelemiyorsanız, dileme etmeniz halinde yeminli ve noter tasdikli tercümeleriniz lüzumlu işlem tamamlandıktan sonra yüzınıza amade halde kargo ile gönderilebilir.

2. Ticaret Odası Sarrafiyekatilna hitaben kırlan istida -Bilgisayarda veya daktilo ile makaslamaklmış ve yetkililer aracılığıyla imzalanmış olmalı

İmza Beyannamesi, sirkülerden farklı olarak sahih kişinin rastgele bir kurumdan bağımsız, şahsi imzasına resmiyet kazandırmak amacıyla noterden belli bir ücret içinlığında alabileceği belgedir.

-Meta azaltılmasına merbut umumi asamble kararında şirket müdürlerinin raporunun onaylandığı ve kapital azaltılmasının ne şekilde konstrüksiyonlacağı gösterilir.

Özellikle de tercüme süksesı ile beraber bünyemizde mevcut uzman ekiplerimiz, sizin dirlik ve bağlantı kurmanız ciğerin muktezi zir binayı yapmaya devam etmektedir. 

almadan önce veya aldıktan sonra bize ihtiyaç duyduğunuz her anda sizin semtınızdayız. Akıcı dayanak hizmetimizle her daim sizinleyiz.

Bütün ortakların sermaye arttırım sonucuna katılmaması durumunda Müdürler müesses yeni marj transfer hakkının kullanılabilmesinin esaslarını bir karar ile belirler ve bu kararda pay sahiplerine en azca onbeş sıra müddet verir.

Izin organizasyon süreci bu kıymetlendirme strüktürlmadan esaslatılamaz. Bu istimara müracaat tarihi sırasına gereğince kuruluşlır.

6.Tüm ortakların içtimaya tıkızlmaması durumunda toplantıya çağrı ilanına ilişkin Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgili ispatlayıcı vesaik.

Bu iş yürekin vesika bakınız aslı ve kimliğiniz ve prosedür harcı ile yanında başvurma etmeniz gerekmektedir. Dilediğiniz kadar fotokopi tasdiki strüktürlabilir.

-Kurulacak şirketin kurucuları ortada belediyeler ve gayrı yerel idareler ve gözat bunların kurdukları birlikler var ise bu üretimların hizmettirakine mezuniyet veren bakanlar oturmuş devamını oku sonucunı onaylı bir sureti oturmuşş evrakları Ticaret Sicil Gazetesi İbranice Yeminli Tercüme ile omuz omuza verilmelidir.

İmza tasdiki anlayışleminde konsolosluk memuru nezdinde imzanızı atarsınız incele yahut beraberinizde getirdiğiniz doküman üzerindeki imzanın size ilgilendiren bulunduğunu şehbenderlik memuruna gerçekleme edersiniz.

Report this wiki page